Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Tohle tady ještě nebylo...

OnePage

První GWC softshell bunda je online.

O další bundě k naší koučce jsme přemýšleli už dlouho a konečně jsme ji vypilovali do podoby, se kterou jsme spokojení. Chtěli jsme totiž jednoduchej střih, minimalistickej vzhled a hlavně funkčnost!

 

No a softshellka Cover je z lehkýho, nepromokavýho materiálu s membránou TPU. Její prodyšnost je 12 000 g/m²/24hod a její vodní sloupec je 18 000 mm 🌟

Vodní sloupec je údaj, který vyjadřuje schopnost materiálu odolávat tlaku vody, než začne vlhkost prosahovat dovnitř. To číslo vám možná nic moc neřekne, pokud jste si nedělali dřívější research, ale platí to, že čím vyšší vodní sloupec, tím lepší bunda. Tady ještě doplňujeme informace přímo z Google:
 
"Vodní sloupec 5 000 mm je vhodný do silnějšího deště. Vyšší hodnoty od 10 000 mm většinou nepromoknou ani při silnějším dešti. Obecně platí, že na horské přechody se hodí vodní sloupec do 15 000 mm."

- lehký, nepromokavý materiál s membránou TPU

- vodní sloupec 18 000 mm

- prodyšnost 12 000 g/m²/24hod.

- vepředu bílá výšivka Girls Without Clothes

- čistá záda, tkaničky Skills Neojebeš

- za krkem tištěné moto 

- na břiše kapsa z dresové síťoviny

 

Za nás vymazlená bunda do města i do přírody. K prozkoumání vrcholků hor i zákoutí tvé duše ❤️

Teleport na eshop

Copyright © 2022 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o.,  Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky