Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Není to jako dřív.

OnePage

Je nám vidět do kuchyně.

 

Dneska jdeme s kůží na trh. Za rok nás totiž čekaj 10. GWC narozeniny a jako všechny kulatiny, i tyhle nás trochu sundaly a donutily sumírovat.

 

Před tou skoro dekádou jsme vychovávali malýho spratka, kterej věčně odmlouval a rád balancoval na hraně.. i za hranou. Dneska držíme nohu na plynu životaschopnýho, dospělýho brandu se spoustou povinností a závazků. A po tý tenký lajně se chodí čím dál hůř.

 

Protože s každou kontroverzí a skandálem dáváš hlavu na špalek. A jinak se to riskuje, když máš prázdný kapsy a holej zadek, a jinak když máš fungující a taky zaúvěrovanej byznys.

 

GWC už nejede jen na hormonech a provokativních prohlášních. Kolíkujeme si hřiště nanovo. Zjišťujeme, jak vypadá naše nová hrana. I za tu cenu, že někdy přešlápneme a někdy naopak nedošlápneme.

 

Díky, že seš v tom s náma. A jestli tě zajímá víc o slastech a strastech GWC, přečti si rozhovor s el šéfo Martinem.

Copyright © 2022 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o., Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky