Je nám vidět do kuchyně.
Dneska jdeme s kůží na trh. Za rok nás totiž čekaj 10. GWC narozeniny a jako všechny kulatiny, i tyhle nás trochu sundaly a donutily sumírovat.
Před tou skoro dekádou jsme vychovávali malýho spratka, kterej věčně odmlouval a rád balancoval na hraně.. i za hranou. Dneska držíme nohu na plynu životaschopnýho, dospělýho brandu se spoustou povinností a závazků. A po tý tenký lajně se chodí čím dál hůř.
Protože s každou kontroverzí a skandálem dáváš hlavu na špalek. A jinak se to riskuje, když máš prázdný kapsy a holej zadek, a jinak když máš fungující a taky zaúvěrovanej byznys.
GWC už nejede jen na hormonech a provokativních prohlášních. Kolíkujeme si hřiště nanovo. Zjišťujeme, jak vypadá naše nová hrana. I za tu cenu, že někdy přešlápneme a někdy naopak nedošlápneme.
Díky, že seš v tom s náma. A jestli tě zajímá víc o slastech a strastech GWC, přečti si rozhovor s el šéfo Martinem.