Freshlabels

Freshlabels Jarní výlety v batohu, kufru nebo tašce?

Objevte Duffel bags od The North Face, novinky Patagonia Black Hole a kufry Herschel Supply s doživotní zárukou.… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Veja  x Freshlabels.cz vizuál

The North Face

Duffel bags & more

Outdoorové novinky značky The North Face vás rozhodně nezklamou. Těšit se můžete nejen na trika a mikiny, ale také na spoustu batohů nebo legendární Base Camp Duffel bags, tašky vyrobené z vysoce odolných materiálů, díky čemuž vám budou sloužit léta.

Objevit zavazadla The North Face
Objevit oblečení The North Face
Produktové foto
Recyklované
The North Face Base Camp Duffel - S
3 390 Kč
Koupit
Produktové foto
Recyklované
The North Face Base Camp Voyager Duffel 42L
3 490 Kč
Koupit
Produktové foto
Recyklované
The North Face Base Camp Duffel - M
3 590 Kč
Koupit
Produktové foto
Recyklované
The North Face Berkeley Lumbar
990 Kč
Koupit
KAVU  x Freshlabels.cz vizuál

Patagonia

Černá díra je zpět

Vychutnejte si další novinky od Patagonia. Nabídka produktů Black Hole se opět rozrostla. Mezi novinkami najdete vyhlášené Black Hole duffel bags v nových barvách. Tašky, batohy i ledvinky jsou vyrobeny z recyklovaného polysterového ripstopu, takže jsou nejen krásné a funkční, ale i nepromokavé!

Objevit zavazadla Patagonia
Objevit oblečení Patagonia
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
Patagonia Black Hole Duffel 40L
3 290 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
Patagonia Black Hole Duffel 55L
3 890 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
Patagonia Black Hole Duffel 100L
5 190 Kč
Koupit
Produktové foto
Udržitelné
Férová výroba
Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack
890 Kč
Koupit
Carhartt WIP  x Freshlabels.cz vizuál

Herschel Supply

Hardshell kufry

Odolný designový kufr z recyklovaných materiálů s doživotní zárukou? To je Herschel Supply Hardshell. Cestovní kufry několika velikostí a barev, které jsou vyrobené z recyklovaného polykarbonátu, vás doprovodí na všechny cesty. Objevte nové kufry Herschel Supply a užijte si s nimi ještě dokonaleji každou další cestu.

Objevit zavazadla Herschel Supply
Produktové foto
Recyklované
Doživotní záruka
Herschel Supply Herschel Heritage™ Hardshell Carry On Luggage
5 890 Kč
Koupit
Produktové foto
Recyklované
Doživotní záruka
Herschel Supply Herschel Heritage™ Hardshell Medium Luggage
7 690 Kč
Koupit
Produktové foto
Recyklované
Doživotní záruka
Herschel Supply Herschel Heritage™ Hardshell Large Luggage
8 290 Kč
Koupit
Produktové foto
Novinka
Doprava zdarma
Herschel Supply Daypack Mid-Volume
2 590 Kč
Koupit
Carhartt WIP  x Freshlabels.cz vizuál

Jarní výlety

na všechny způsoby

Ať už dáváte přednost jednodennímu výletu do hor, za kulturou nebo pořádnému roadtripu, je potřeba se do něčeho zabalit. Do tašky? Do kufru? Nebo stačí batoh a ledvinka? U nás najdete všechno.

Objevit inspiraci na blogu

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2023 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky