Freshlabels

Freshlabels Novinky ze Švédska

Objevte novinky Fjällräven do každého počasí, novou značku Tropicfeel a návrat bestsellerů od pinqponq… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Fjällräven  x Freshlabels.cz vizuál

Novinky Fjällräven

do každého počasí

Dlouho očekávané novinky od švédské značky Fjällräven jsou tu. V naší nabídce najdete nepromokavé bundy a kalhoty, fleecové mikiny, kšiltovky a řadu dalších praktických a maximálně odolných batohů a ledvinek, které vás doprovodí na všech cestách. Nyní od nás navíc dostanete k nákupu kousků z vysoce odolného a udržitelného materiálu G-1000® Eco impregnační vosk jako dárek.

Objevit dámský Fjällräven
Objevit pánský Fjällräven

Fjällräven Vardag Anorak M

5 490 Kč

Fjällräven HC Hydratic Trail Jacket W

7 690 Kč

Fjällräven Abisko Lite Fleece Half Zip M

2 890 Kč

Fjällräven Abisko Tights W

3 390 Kč

Tropicfeel x Freshlabels.cz vizuál

Tropicfeel

Pro všechny cestovatele

V našem portfoliu vítáme novou značku Tropicfeel, kterou založili dva vášniví cestovatelé a přátelé v Barceloně v roce 2017. Značka Tropicfeel vytváří funkční produkty, které jsou vhodné na všechny cesty a zárověň jsou šetrné k životnímu prostředí. Uchvátit se můžete nechat jejich unikátními teniskami, ale i technicky vychytanými batohy, které mají hlavní výhody:

  • Variabilní uspořádání
  • Recyklované a udržitelné materiály
  • Vysoká funkčnost
  • Produkty jsou modulární, takže do sebe skvěle zapadají
Objevit dámský Tropicfeel
Objevit pánský Tropicfeel

Tropicfeel NS40 Layer W

2 790 Kč

Tropicfeel Canyon

2 590 Kč

Tropicfeel Canyon

2 590 Kč

Tropicfeel NS40 Layer M

2 790 Kč

Tropicfeel Hive

5 390 Kč

Tropicfeel NS40 Layer M

2 790 Kč

pinqponq x Freshlabels.cz vizuál

Právě dorazilo:

Prémiový pinqponq

Minimalistický design, prémiové udržitelné materiály, maximálně férová výroba. Německá značka pinqponq opravdu ví, co dělá, a na jejich produktech to jde vidět. K nám právě dorazilo hned několik prověřených siluet, které vám budou díky své kvalitě dělat společnost spoustu dalších sezón. Těšit se můžete na modely Blok, Klak nebo Purik.

Objevit pinqponq

pinqponq Purik

2 390 Kč

pinqponq Brik

990 Kč

pinqponq Aksel

1 890 Kč

pinqponq Blok Medium

4 690 Kč

PBG x Freshlabels.cz vizuál

PBG kabelky

českých designérek

Jestli fandíte praktičnosti, minimalismu a české výrobě, pak by vám neměly uniknout kabelky české značky PBG. Kožené tašky a kabelky v precizním zpracování udělají radost každému.

Objevit PBG

PBG Phone Pouch

2 390 Kč

PBG Mini Bag

4 590 Kč

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2023 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky