Freshlabels

Freshlabels E-mail plný novinek

Objevte Nadčasový Carhartt WIP nebo novinky SKFK a Forét… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Carhartt WIP x Freshlabels.cz vizuál

Carhartt WIP

Work in Progress

Objevte jedinečné kousky značky Carhartt WIP, která si naše srdce získala svou kvalitou, nadčasovým designem a smyslem pro detail. Těšit se můžete na trička, mikiny, košile, bundy i kalhoty v osvědčeném streetwearovém duchu.

Objevit dámský Carhartt WIP
Objevit pánský Carhartt WIP

Carhartt WIP Hooded American Script Sweat

2 490 Kč

Carhartt WIP W' Farrow Liner

Teď 3 110 Kč   3 890 Kč

Carhartt WIP W' Mia Sweater

Teď 3 020 Kč   3 350 Kč

Carhartt WIP Monterey Shirt Jac

Teď 2 510 Kč   3 590 Kč

SKFK x Freshlabels.cz vizuál

SKFK

Do teplých krajin nebo na otužování

První letošní kolekce od španělské značky SKFK je tu a leze z ní až mráz po zádech. Mezi novinkami totiž nechybí tílka, sukně, šaty a také lehké kalhoty. Udržitelné a kvalitní produkty značky SKFK jsou tak teď ideální na dovolenou do teplých krajin, nebo na otužovací procházky pro ranní kávu.

Objevit SKFK

SKFK Hamabost T-Shirt

990 Kč

SKFK Martina Dress

2 390 Kč

SKFK Dona Trouser

2 290 Kč

SKFK Agus Dress

2 690 Kč

Forét x Freshlabels.cz vizuál

Forét

Sofistikovaný dánský aparel

Forét staví na nadčasových produktech, které nepodléhají rychlým trendům a budou sloužit spoustu dalších sezón. Nová kolekce skvěle kombinuje estetiku dánského minimalismu s urban outdoor konceptem a nabízí produkty z vysoce kvalitních tkanin ze zodpovědných materiálů.

Objevit Forét

Forét Alp Sweatshirt

2 990 Kč

Forét Golf Polo Knit

3 890 Kč

Forét Swift Ripstop Cap

1 390 Kč

Forét Read Wool Suit Pants

3 890 Kč

Discovermag x Freshlabels.cz vizuál

Nechte se inspirovat

Stejně jako je Freshlabels o hledání a kurátorovaní nových značek a jedinečných produktů, je Discovermag o inspiraci ve světě módy i informacích v oblasti designu a udržitelnosti.

Objevit Discovermag

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2022 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky