Freshlabels

Freshlabels Poslední šance na vánoční objednávky

Dárky stihnete i zabalit, podívejte se, do kdy je musíte objednat… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
salekce pro něj - freshlabels.cz vizuál

Dárky to stihnou pod stomeček i na poslední chvíli. Objednejte nejpozději do 21.12. do 12:00 a zvolte dopravce GLS. V takovém případě bude doručení probíhat 22. - 23. 12. Hlavně kyrýra neprošvihněte. Pokud raději volíte možnost osobního odběru na jedné z našich prodejen v Praze, objednejte nejpozději do 23.12. 9:30, protože pro vás budeme v obchodech i 24.12.

Icebreaker x Freshlabels.cz vizuál

pinqponq je už zase tady

Do naší nabídky se vrací pinqponq a přináší jen to nejlepší. Vrací se bestsellery jako třeba batohy Blok, Kalm nebo Klak a ledvinky Brik a Nik. Tento německý brand je známý hlavně svým jedinečným designem, udržitelnými postupy a citem pro detail.

Objevit pinqponq

pinqponq Blok Medium

4 990 Kč 

pinqponq Nik

890 Kč

Ucon Acrobatics x Freshlabels.cz vizuál

Converse

Návrat klasiky

Menší drop oblíbených tenisek Converse zamířil do naší nabídky. Bestsellers, které všichni dobře znáte jsou po delší době zpět.

Objevit Converse

Converse Chuck Taylor All Star Lift

2 390 Kč

Converse Run Star Motion

3 090 Kč

Db x Freshlabels.cz vizuál

Dopper drop

Znovu jsme pro vás naskladnili lahve a termosky od holandské značky Dopper v několika barvách. Koupí produktů navíc podpoříte Dopper Foundation, která investuje do instalace vodních toků v Nepálu. Tak si pořiďte stylovou láhev, podpořte skvělý projekt a nebo rovnou někoho potěšte skvělým dárkem.

Objevit Dopper

Dopper Insulated 350 ml

790 Kč

Dopper Insulated 580 ml

950 Kč

Dárkové poukazy x Freshlabels.cz vizuál

Originální dárkové poukazy

Nestihli jste pořídit dárky pro příbuzné či známé, které akorát jedete navštívit? Nevadí. Pořiďte jim originální dárkový poukaz, který vám dorazí do e-mailové schránky během několika minut. Poukazy v různých hodnotách od 500 až po 5 000 Kč nabízíme ve skvělých designech od našich oblíbených ilustrátorek.

Pořídit poukaz

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2022 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky