Freshlabels

Freshlabels Adventní nabídka #6 > Dárky pro něj se slevou až 40 %

Objevte novou adventní nabídku plnou skvělých kousků pro něj se slevou až 40 %… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
salekce pro něj - freshlabels.cz vizuál

Připravili jsme pro vás již šestou adventní nabídku, ve které najdete jedinečné dárky pro něj se slevou až 40 %. Načerpejte inspiraci a vyberte dárek pro svého tatínka, bráchu, kamaráda nebo svou drahou polovičku - máme něco pro každého. Na nic ale nečekejte – nabídka platí jen do středeční půlnoci 21.12. 23:59 a kdo dřív klikne, ten líp nakoupí.

Fjällräven Expedition Pack Down Hoodie M

Teď 6 870 Kč   8 590 Kč

Klättermusen Delling Backpack 20L

Teď 3 490 Kč   4 990 Kč

Hanwag Kreutner

Teď 6 570 Kč   9 390 Kč

Carhartt WIP Whitsome Shirt Jac

Teď 2 720 Kč   3 890 Kč

Icebreaker x Freshlabels.cz vizuál

icebreaker

Prémiový outdoor z Nového Zélandu

V naší nabídkce najdete od novozálandské značky Icebreaker mnoho produktů z prémiové merino vlny. Čím je merino vlna tak vyjímečná?

  • Hřeje, i když je mokré
  • Chladí, když je teplo
  • Je odolné vůči zápachu
  • Recyklované a biologicky rozložitelné

Vybírat můžete trika a spodní vrstvy, ponožky, spodní prádlo, hřejivé doplňky a rukavice. Merino vám tak tuhle zimu nemůže se skříni chybět.

Objevit dámský icebreaker
Objevit pánský icebreaker

Icebreaker W Queens LS High Neck Bodysuit

2 290 Kč

Icebreaker M Anatomica Boxers

Teď 760 Kč   1 090 Kč

Icebreaker M 200 Oasis SS Crewe

Teď 1 600 Kč   2 290 Kč

Icebreaker W Siren Thong

990 Kč

Ucon Acrobatics x Freshlabels.cz vizuál

Ucon Acrobatics

Best of Berlínské Batohy

Městské batohy Ucon Acrobatics se mohou pyšnit praktickou vnitřní organizací, nadčasovým designem i nepromokavým svrškem z odolných a recyklovaných materiálů. Modely Hajo i Jasper jsou tu, a vy tak můžete udělat radost sobě nebo svým blízkým kvalitním, udržitelným a stylovým batohem.

Objevit Ucon Acrobatics

Ucon Acrobatics Una

1 490 Kč

Ucon Acrobatics Hajo

2 490 Kč

Db x Freshlabels.cz vizuál

Db.estsellery

Db buď milujete, nebo je ještě neznáte. Propracované detaily, praktické vychytávky a nadčasový design. Tyhle vlastnosti nesou batohy Db, které jasně patří k našim i vašim nejoblíbenějším značkám.

Objevit zavazadla Db

Db The Världsvan 17L Backpack

2 490 Kč

Db The Världsvan 13" Laptop Sleeve

1 490 Kč

Dárkové poukazy x Freshlabels.cz vizuál

Originální dárkové poukazy

Nevíte jaký dárek pořídit? Trvá vám výběr toho správného zbytečně dlouho? Bojíte se, že šlápnete vedle? Vyřešte to originálním dárkovým poukazem, který vám dorazí do e-mailové schránky během několika minut. Poukazy v různých hodnotách od 500 až po 5 000 Kč nabízíme ve skvělých designech.

Pořídit poukaz

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2022 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky