Freshlabels

Freshlabels Zahrajte si pinqponq na zádech

Objevte bestsellery pinqponq a novinky od Stüssy, Embassy of Bricks and Logs a dalších… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
pinqponq - freshlabels.cz vizuál

pinqponq

Návrat bestsellerů

Do naší nabídky se vrací pinqponq a přináší jen to nejlepší. Vrací se bestsellery jako třeba batohy Blok, Kalm nebo Klak a ledvinky Brik a Nik. Tento německý brand je známý hlavně svým jedinečným designem, udržitelnými postupy a citem pro detail.

Objevit pinqponq
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Freshlabels.cz - produktová fotografie
pinqponq - freshlabels.cz vizuál

Embassy of Bricks and Logs Zimní bundy s výplní z recyklovaných PET

Venku už začíná přituhovat a to znamená jediné. Nové zimní bundy! Pokud hledáte kombinaci udržitelnosti a cool designu, máme pro vás ideální řešení. Zimní bundy od Embassy of Bricks and Logs jsou prošívané výplní z recyklovaných PET lahví, díky které se můžou pyšnit veganskou certifikací PETA.

Objevit Embassy of Bricks and Logs
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Flamingos Life - freshlabels.cz vizuál

Flamingos Life 

Udržitelné, veganské, nové

Seznamte se s novou španělskou značkou Flamingos Life, kterou jsme právě zařadili do naší nabídky. Značka vyrábí ve španělském Elche 100% veganské tenisky z přírodních materiálů, jako je kukuřičný odpad, bambus nebo přírodní kaučuk.

 

Krom toho spolupracuje hned s několika různými organizacemi a pomáhá tak například s výstavbou studní v Ugandě, se zalesňováním Madagaskaru i se sběrem mořského odpadu. A aby toho nebylo málo, za každý objednaný pár bot vysadí 5 nových stromů. Plameňáci, vítejte!

Objevit pánské Flamingos Life
Objevit dámské Flamingos Life
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Carhartt WIP - freshlabels.cz vizuál

Carhartt WIP

Nové pozdzimní kousky

Objevte další podzimní novinky z nové kolekce Carhartt WIP, která si naše srdce získala svou kvalitou, nadčasovým designem a smyslem pro detail. Těšit se můžete na nové mikiny, bundy i vesty a kalhoty v osvědčeném streetwearovém duchu.

Objevit pánský Carhartt WIP
Objevit dámský Carhartt WIP
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Stüssy - freshlabels.cz vizuál

Stüssy

Novünky

Nová kolekce jedné z nejvýraznějších streetwearových ikon je online. Stüssy se pyšní neporovnatelným designem, ikonickým logem a vysokou kvalitou. Ulovte si svůj vlastní kousek Kalifornie.

Objevit Stüssy
Freshlabels.cz - produktová fotografie
Freshlabels.cz - produktová fotografie

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2022 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem nebo vám nevyhovuje četnost našich emailů, můžete se odhlásit nebo změnit frekvenci zasílání

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky