Freshlabels

Freshlabels Sbalte si do černé díry

Objevte novinky Patagonia Black Hole, Makia a Carhartt WIP… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels
Freshlabels - Patagonia - vizuál

Patagonia Black Hole

a další novinky

Máme pro vás novinky od našeho ultimátního udržitelného love-brandu Patagonia! Na tento podzim jsme pro vás vybrali ty nejlepší kousky, mezi kterými najdete například péřové bundy z recyklovaných rybářských sítí nebo fleecové mikiny z recyklovaného polyesteru. Mezi novinkami také najdete dlouho očekávaný restock voděodolných batohů, tašek a ledvinek Black Hole hned v několika velikostech.

Objevit oblečení Patagonia
Objevit kolekci Black Hole
Freshlabels - Patagonia - vizuál
Freshlabels - Makia - vizuál

Makia FW22

Zimní bundy z Finska

Skandinávský minimalismus? Recyklovaný polyester? Funkční materiály? Teplíčko v chladných dnech? To jsou naše nové podzimní kousky od Makia. Mezi novinkami na vás čekají hlavně bundy a kabáty, které se se začínajícím podzimem hodí čím dál víc!

Objevit novinky Makia
Freshlabels - Carhartt WIP - vizuál

Carhartt WIP

Work in Progress

Objevte další podzimní novinky z nové kolekce Carhartt WIP, která si naše srdce získala svou kvalitou, nadčasovým designem a smyslem pro detail. Těšit se můžete na nová trička, mikiny, košile, bundy i kalhoty v osvědčeném streetwearovém duchu.

Objevit Carhartt WIP
Freshlabels - Oblečení na doma - vizuál

Home Warm Home

Vychutnejte si pohodlí domova stylově. Do naší speciální selekce na doma jsme přidali všechno od ponožek až po mikiny. Na zatopení tak letos nespěchejte a radši si omrkněte naší jedinečnou Home Warm Home nabídku.

Vybavit se na doma

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2022 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem, můžete se kdykoliv Odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky