Freshlabels

Freshlabels Batohy, které bychom si pořídili my

Inspirujte se tipy od naší crew a vyberte si nový batoh… ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Prohlédnout na webu

logo freshlabels

6 batohů, které bychom si vybrali my

Jestli má někdo čuch na kvalitní batohy, pak je to naše crew. Inspirujte se našimi tipy a vyberte si nového parťáka, který vás bude spolehlivě provázet vaším životem.

Pinqponq - freshlabels.cz vizuál

Batoh na víkend

pinqponq Blok Medium

Pinqponq Blok Medium pro mě byla jasná volba, když jsem vybírala větší batoh na víkend v přírodě i do města, jelikož jsem měla do práce jeho mladšího bráchu Purik a byl to největší bff spoustu let. A pokaždé sáhnu po světlý barvě, protože kdo se bojí, nesmí na víkend do lesa, a taky proto, že jde lehce očistit.

 

Arina, Marketing director

Piqponq Blok Medium
Freshlabels x Aevor vizuál

Batoh na kolo

Aevor Bike Pack Proof

Proč zrovna Aevor Bike Pack Proof? Pro každého, kdo rád jezdí na kole, je to podle mého jasná volba. Je nepromokavý, má reflexní prvky, polstrovaná záda, držák na světlo i zámek a spoustu dalších užitečných cyklo-detailů. Do toho je celý vyrobený z recyklovaných PET lahví - tady není co řešit.

 

Honza, COO

Aevor Bike Pack Proof
Freshlabels x Patagonia vizuál

Batoh do přírody

Patagonia Altvia Pack

Patagonia Altvia je skvělý batoh na celodenní výlety do přírody a pokud máte vyladěnou výbavu, zvládnete s jeho 28 litry i vícedenní přechod. Má prodyšný zádový panel a plnohodnotný bederní a hrudní pás a opravdu pohodlně sedí na zádech. Baví mě na něm i zabudovaná pláštěnka šitá na míru. A jak je u Patagonie zvykem, je téměř celý z recyklovaných materiálů.

 

Honza, Co-founder

Patagonia Altvia
Freshlabels x Fjällräven vizuál

Batoh do školy

Fjällräven Kånken

Fjällräven Kånken je pro mě super praktická stylovka, která nenudí a navíc nepromokne. Vejde se mi tam notebook, knihy a ještě jídlo na celý den. Za mě naprostý win :)

 

Vendy, Fashion advisor

Fjällräven Kånken
Ucon Acrobatics x Freshlabels.cz vizuál

Batoh do města

Ucon Acrobatics Hajo

Ucon je už přes tři roky můj parťák z domu do práce, z práce na kafe a z kafe na spontánní výlety. A já na něj nedám dopustit. Je děsně minimalistický, ale přitom fakt praktický. Navíc je vyrobený z recyklovaných PET lahví, což je úplná paráda. Prostě match made in heaven.

 

Viktor, Buyer

Ucon Acrobatics Hajo
FREITAG Kowalski x Freshlabels.cz vizuál

Batoh do práce

FREITAG F253 Kowalski

FREITAG je můj love brand nejen kvůli tomu, že už skoro 30 let propagují udržitelnost ve fashion, ale i proto, že to dělají naprosto originálně a s tou nejvyšší kvalitou. Konkrétně doporučuji F253 Kowalski – stylový batoh, do kterého se mi vejde všechno, co do práce i po práci potřebuji.

 

Zdeňka, CMO

FREITAG F253 Kowalski
LAST SIZES- freshlabels.cz vizuál

Prohlédněte si úplně poslední velikosti a využijte extra slevu 10 %, která platí i na už zlevněné kousky. Stačí u objednávky použít kód "LASTSIZES".

Go beyond the surface.

Ve Freshlabels objevujeme a vybíráme výjimečné produkty pro odpovědný životní styl. Hledáme skvělý design, trvalou kvalitu a opravdovou udržitelnost. Pro všechny, kteří chtějí jít pod povrch.

Freshlabels logopindiscovermagFacebookInstagram

Freshlabels.cz

Prodejny

BlogFacebookInstagram

© 2021 Freshlabels, Freshlabels s.r.o., Milady Horákové 452/11, 170 00 Praha 7. Všechna práva vyhrazena. Tuto zprávu jsme vám poslali, protože jste registrováni na freshlabels.cz pod adresou male@nuslet.cz. Pokud si myslíte, že vám byla poslána omylem, můžete se kdykoliv Odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky