Filip Bodlák

Filip Bodlák Do 25. 8. akce 4+2 na malované prosecco 🎨🥂

Dneska pro vás máme jednu překrásnou novinku. Prosecco s etiketou od naší ilustrátorky Elišky, která hraje barvami. (Ta etiketa, tedy! 😉)
Nejen, že je to výborné popitíčko, ale taková lahvinka vám udělá radost pokaždé, když ji vezmete do ruky. O tom, že je to skvělý dárek s kombinací tekutého a malovaného umění, ani nemluvíme

 

A protože chceme, abyste si naši novinku pořádně užili, připravili jsme na tohle krásné prosecco akci 4 + 2 zdarma. Platí až do 25. srpna. 

CHCI 6 LAHVÍ PROSECCA ZA CENU 4

Kromě toho, že tahle lahvinka bude vaší ledničce zaručeně slušet, udělá vám radost svojí multifunkčností. Prosecco můžete míchat do svých oblíbených drinků (třeba Aperolu, mrk mrk), ale skvělé bude i samotné. 


Chutná po hruškách, limetkách i grepu a až se té dobroty nabažíte, můžete lahev jednoduše zašroubovat. 


Ve zkratce je to parádní kvalitní prosecco za skvělou cenu.

TO MUSÍM MÍT

Tak na zdraví!

Facebook Víno od Bodláků
Instagram Víno od Bodláků
Vinocast na Spotify
Vinocsat na Apple Podcasts

Víno od Bodláků rozlévá RB Harmonia Vini s.r.o. Vojtěchova 450, 289 07 Libice n/C | IČ: 27624927

Potřebujete od vína na chvíli pauzu? Odhlásit se můžete tady

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky