DOUGLAS

DOUGLAS Douglas Discovery Box čeká na Vás

Velké balení oblíbených zubních kartáčků Smile v hodnotě 179 Kč nyní jako dárek k objednávce.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nezobrazil se vám e-mail správně? Klikněte zde.
Pilulka.cz
Super slevy - sleva až 18% | Pilulka.cz
Dárek zdarma

Zubní kartáček Smile SOFT je perfektní volbou pro každého, kdo si cení kvality a pohodlí. Jeho jemné štětiny jsou nejen šetrné k vašim dásním, ale také skvěle odstraňují zubní plak, zásluhou čehož zanechají vaše zuby dokonale hladké a čisté. Praktický design zubního kartáčku Smile SOFT navíc zaručí maximální komfort během čištění, díky čemuž je vhodným pomocníkem pro zářivý a kouzelný úsměv.
Prodlužujeme DOPRAVU ZDARMA 🚚

Platí na výdejní místa Pilulka Box, Pilulka Point a PPL Parcel Shop.
Využít akci 👉
MAMIBOT W110-T
5 690 Kč 4 552 Kč
Více >
TRUELIFE NannyTone VM3
1 790 Kč 1 253 Kč
Více >
Všechny produkty 👉
Pomůžeme vám 7 dnů v týdnu
Sledujte nás a nepropásněte žádnou novinku
Pilulka - Apps on Google Play
‎Pilulka v App Storu
© 2013 - 2024 Pilulka.cz. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Změna cen vyhrazena. Tento email jste obdrželi, protože jste se přihlásili k odběru novinek na www.pilulka.cz.
Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti Pilulka Lékárny, a.s., se sídlem Českomoravská 2408/1a, Praha 9 - Libeň, 190 00, IČ: 3615278,, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddílu B, vložce 20249.
Zasílání obchodních sdělení na e-mail můžete odmítnout zde.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky