Designový nábytek Alax

Designový nábytek Alax Oblečte zahradu do nového kabátu se slevou až 20% na venkovní nábytek.

Nevidíte obrázky? Klikněte sem
Alax logo
Čalouněný nábytek na vaši terasu
Milujete stylový vzhled a bezkonkurenční pohodlí čalouněného nábytku? Díky trvanlivým a odolným moderním materiálům si jeho přednosti můžete užívat klidně i při zahradním posezení, na terase nebo dokonce u bazénu. Aktuální kolekce renomovaných evropských značek, jako jsou Varaschin, Vondom, Gandia Blasco či Contral přinášejí kousky, které svým důmyslným designem zaujmou na první pohled a nejsou náročné na údržbu.
Celý článek >
Sleva pro věrné zákazníky
Jak už je u nás v Alaxu zvykem, všechny naše věrné zákazníky pravidelně odměňujeme. Kromě bodů, které získáte za každý nákup, pro vás každý měsíc připravujeme slevu měsíce. V dubnu si budete moci pořídit stylový venkovní nábytek se slevou až 20%!* Slevu uvidíte u jednotlivých produktů ihned po přihlášení do Alax klubu.

* Sleva ve výši 15 či 20% platí do 30. dubna a vztahuje se jen na vybrané značky. Výši slevy vždy najdete u jednotlivých produktů.
Přihlásit / Registrovat se do Alax Klubu >
Maximum pohodlí, minimum starostí
Čalouněné židle a křesla poskytují komfort a na pohled působí luxusnějším, elegantnějším a v neposlední řadě i přívětivým dojmem. Díky použití kvalitních materiálů jsou odolnější vůči chlorované vodě či slunečním paprskům a vydrží vám dlouhá léta. Přinášíme vám několik bestsellerů, ze kterých se vám nebude chtít vstávat.
Židle EMMA

Křeslo XS TIMELESS

Křeslo CLEVER

Židle LADY

Barová židle LISA

Křeslo FOLIO

Židle SUMMER SET

Křeslo KOMODO

Židle PIÑA

Všechna čalouněná křesla >
Z obýváku na zahradu
Jsou neskutečně pohodlné a stírají rozdíly mezi outdoorem a indoorem. Řeč je o čalouněných sedačkách, které se postarají o vaše pohodlí. Zahradní koutek přesně podle vašich představ si vykouzlíte pomocí modulových sestav. Ty nabízejí vysokou variabilitu, a proto se skvěle hodí i na vaši zahradu.
Sedačka DUB

Sedačka BEGIN

Sedačka LISA

Sedačka ATHENA

Sedačka SUAVE

Sedačka BOLLE

Sedačka MARA

Sedačka ONDE

Sedačka DIVA

Čalouněné sedačky >
Jako na dovolené
Pokud si chcete užít léto v plné parádě, není třeba jezdit na Bali či do Řecka. Nádherný odpočinkový koutek si hravě vykouzlíte s našimi čalouněnými lehátky od značek Gandia Blasco, Varaschin či Contral. Pak už vám stačí jen dobrá knížka a vychlazený drink a dovolená může začít.
Lehátko CARAIBI

Lehátko SNOOZE

Lehátko VELA

Lehátko BARCODE

Lehátko ATLANTICO

Lehátko OMEGA

Čalouněná lehátka >
Katalogy
Katalog
GANDIA BLASCO

Katalog
VARASCHIN

Katalog
CONTRAL

Již 30 let
děláme bydlení hezčí.
Poradíme vám s kompletním
návrhem interiéru.

Showroom:
Alax spol. s.r.o.
Urxova 2, Praha 8 - Karlín
186 00

Potřebujete poradit s výběrem? Napište nám na alax@alax.cz
nebo zavolejte na +420 601 132 492

Twitter LinkedIn Instagram


Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Designový nábytek Alax, pr@alax.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky