"DAKA.cz"

"DAKA.cz" Ušetřete si starosti a vyřešte pokoj vašeho dítěte už DNES!

Připravte se na příchod nového školního roku. Pořiďte vašemu školákovi pokoj, který je sestavený přesně podle jeho představ a za příznivou cenu už nyní.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Zobrazit e-mail v prohlížeči
logo
Banner
Dětský pokoj SMYK II 1 Idzczak
Krásný den,
prázdniny jsou ve své polovině, je tak nejvyšší čas řešit pokoj pro vašeho školáka. Vyberte si z naší široké nabídky již sestavených pokojů. Veškerý náš sortiment je za příznivé ceny a z kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů. 
A proč řešit dětský pokoj už nyní? Na některé kusy nábytku může být delší dodací lhůta, proto by nebylo dobré odkládat tuto věc na poslední chvíli. První školní den už je za dveřmi!

Dětský pokoj TRAFIKO 1 DOMEL
Komoda Trafico DOMEL
Police TRAFIKO 11 Domel 120/34/26
Dětský pokoj TRAFIKO 1 DOMEL
Dětský pokoj FIGO Idzczak kombinuje moderní skandinávský styl. Nábytek v bílé barvě s koženými držadly dodává kouzlo a činí celý interiér jedinečným.
Koupit
Banner
Banner
Dětský pokoj CARINI 1 Dolmar
Nábytek je vyrobený z kvalitní laminátové desky v provedení jasan s prvky zelené, nebo fialové a briliant bílá/dub Nash. Zásuvky mají kovový mechanismus výsuvu. Úchyty jsou vyrobeny v kombinaci plastu se dřevem. Nábytek má kvalitně ošetřeny hrany. Tato sestava se skládá z 16 segmentů a nabízí možnost si vyskládat vlastní dětský pokoj, dle vašich představ. Dodáváno v demontu.

Cena: 17.861 Kč
Koupit
Dětský pokoj OMEGA Idzczak
Dětský pokoj JOKER 2 Jurek
 Systémový nábytek Joker je jedinečný svým minimalistickým zpracováním, charakterizují ho jeho dřevěné nožky. Barevná kombinace bílé, šedé a grafitu je doplněná ještě o dub lefkas, tato kombinace mu dodává onen jemný a čistý design. Nábytek je vyroben z kvalitního lamina a ABS hrany ho chrání před poškozením kvůli každodennímu používání. 

Cena: 13.883 Kč
Koupit
Banner
Dětský pokoj OMEGA II Idzczak
Dětský pokoj CARINI 3 Dolmar
Systém Carini je kvalitní a designový studentský a dětský nábytek pro potřeby každého dítěte. Vkusná barevná kombinace světlý grafit s doplňky čisté bílé a přírodního dubu nash působí velmi stylově a vzbuzuje skvělý dojem. 

Cena: 16.440 Kč
Koupit
Dětský pokoj OMEGA III Idzczak
Dětský pokoj APETITO 2 Domel Barva: dub-svetly
Dětský pokoj APETITO 2 Domel. Sektorový nábytek Apetito je určen do dětských, studentských pokojů, pracoven a obývacích pokojů. Výrobce zvolil barvu korpusu v antracitové barvě nebo světlého dubu.  

Cena: 16.263 Kč
Koupit
Banner
Dětský pokoj JOKER 1 Jurek
Dětský pokoj ARCA 1 Dolmar Barva: arktická bílá
Dětský pokoj ARCA 1 Dolmar z nábytkové řady Arca. Moderní barevné provedení arktická bílá a nebo arktická bílá s přírodním dubem wotan. Nábytek je vhodný do dětských nebo studentských pokojů. Velmi se také hodí do pracoven. V nabídce kompletní pokoje za akční ceny. Dodáváno v demontu.

Cena: 16.590 Kč
Koupit
Dětský pokoj JOKER 3 Jurek
Dětský pokoj TOMMY 1 Jurek Barva: grafit-enigma
Dětský pokoj TOMMY 1 Jurek . Dětský nábytek TOMMY nabízí spoustu úložného prostoru. Vyrábí se v moderní barevné kombinaci grafit-enigma s atraktivním vzorem. Dětský pokoj si můžete složit z libovolných prvků jako tři druhy skříní, dvě komody, pět regálů, poličky, psacího stolu a postele. 

Cena: 12.497 Kč
Koupit
Banner
Nejnižší ceny
Nejnižší ceny
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Nákup na splátky
Nákup na splátky
Banner
Heureka hodnocení
Banner
Facebookové stránky Kde nás najdete?
Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je DAKA.cz, info@novinky.dakanabytek.cz.
Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Podminky ochrany osobních údajů ZDE.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky