BUSHMAN

BUSHMAN Trička, která pomáhají, a nové čepice.

A také sleva na set osušky a ručníku!Nezobrazuje se Ti email správně? Klikni ZDE.  

     MUŽI           ŽENY           DOPLŇKY           VÝPRODEJ     

 

Oslava demokracie:

Objev trička, která pomáhají

Zdravíme Tě!

Blíží se 17. listopad, významný den oslav demokracie a svobody.

Napadá Tě občas, že jsme těmi klíči možná cinkali moc potichu, anebo Ti sem tam bleskne hlavou, že jsme je tenkrát měli raději nechat ležet v kapse? Je normální být rozčarovaný, zvlášť na pozadí současné doby, která po všech směrech zdivočela. Ale pořád jsme tady - a pořád můžem, a to je prostě nádherné!

Nejen u příležitosti 17. listopadu vznikla speciálně potištěná nadační trička DEMOKRACIE - oblékni je na oslavu, anebo při kterékoli jiné příležitosti, která je pro Tebe důležitá.

Víš, že triček, která pomáhají, máme víc? Přiblížili jsme Ti je v článku Pomáhej s námi aneb BUSHMAN trička s poselstvím.

Užívej podzimu tak, jak Ty chceš, a kdyby Tě náhodou napadlo začít s venkovním otužováním, pořiď si parádní set osušky a ručníku COMPASS za zvýhodněnou cenu nebo novou čepici SENTRY B. Ta má na vnitřní straně vloženou speciální membránu, která odolá dešti i větru.

Ať neprochladneš ! ;)

Tým BUSHMAN

 

SPECIÁLNÍ EDICE

Ber, dokud jsou:

Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz

Odhlásit se z odběru.

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti Bushman s.r.o., Městečko 75, 25722 Čerčany, Czech Republic.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky