BUSHMAN

BUSHMAN Kalhoty, co hned tak neprošoupeš, a pohodový kupon.

Jaro v pohybu s výbavičkou od Bushmana.Nezobrazuje se Ti email správně? Klikni ZDE.  

     MUŽI           ŽENY           DOPLŇKY           VÝPRODEJ     

IDEÁLNÍ JARNÍ KOMBINACE?

Pořádné kalhoty a volné ruce k tomu!

Zdravíme Tě!

Velikonoce za rohem – máš všechno, co potřebuješ? Pokud ne, vyber si u Bushmana! Buď zajdi na některou z prodejen, anebo si pohodlně objednej přes e-shop a zvol osobní odběr na prodejně. To ještě stíháš!

Pokud je pohyb Tvou každodenní potřebou, určitě využiješ naše legendární kapsáčové kalhoty LINCOLN II. Jsou z pevného bavlněného plátna, opatřené pořádnými měchovými kapsami a zesílené navíc trojitým švem. Ty hned tak neprošoupeš!

Dámské kalhoty VISTA jsou důkazem, že i ženy si mohou troufnout na kapsáče! Mají rovný střih, tradiční nakládané kapsy na boku a pořídíš je i v prodloužených délkách.

Když to ještě není na tričko, ale v bundě už bys vyloženě trpěl, vhod Ti přijdou mikiny BUSHMAN – ty bavlněné i ty teplejší směsové.

O Velikonocích budeš mít pravděpodobně plné ruce – ať už pomlázky, kýble s vodou, nebo dobrot – všechny nezbytnosti chytře schovej do některé z našich ledvinek. Ryze outdoorová NYRE z kanvasu Ti nabídne 5 kapes, anebo hoď kolem pasu sofistikovanější NIER, vhodnou i do města.

Pokud jsi v BUSHMAN Clubu, na všechnu tuhle parádu můžeš až do 13. 4. využít svůj pohodový slevový kupon, který jsme Ti posílali jako odměnu za nákupy.

Pořádně vypráskané Velikonoce a pohodičku na všech frontách přeje

tým BUSHMAN

 

Bushmani v pohybu:

Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz

Odhlásit se z odběru.

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti Bushman s.r.o., Městečko 75, 25722 Čerčany, Czech Republic.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky