BUSHMAN

BUSHMAN Expediční kousky s maximální slevou

Vyber si a ušetři až 40 %.Nezobrazuje se Ti email správně? Klikni ZDE.                                     

     MUŽI           ŽENY           DOPLŇKY           VÝPRODEJ     

EXPEDIČNÍ KOUSKY S MAXIMÁLNÍ SLEVOU:

Vyber si a ušetři až 40 %!

Zdravíme Tě!

Expedice – taky se Ti napětím sevře žaludek, když máš někam vyrazit? Přesně tak se svíral i Jindrovi Melicharovi, zakladateli značky BUSHMAN, když před 25 lety došlápl na půdu Austrálie. Tam zjistil, že není cest bez překážek a taky že se všechny překážky zdolávají snáz, když máš na sobě oblečení, na které se můžeš 100% spolehnout.

Proto máme v nabídce neustále legendární kousky BUSHMAN pro Tvé expedice. Přinášíme pohodlí pro všechny Tvé cesty – ať vedou do pralesa, na poušť, nebo třeba na ryby:

  • Pro turisty – tady najdeš oblečení, které odolá nepřízni počasí i terénu, a doplňky, které se postarají o Tvůj komfort.
  • Pro rybáře – vesta se spoustou kapes, která navíc zahřeje, nepromokavá taška, klobouky a další nezbytnosti, bez kterých se u vody neobejdeš, dál nehledej!
  • Výjimečné kousky – nabízí výběr toho nejlepšího od Bushmana. Propracované střihy, funkční detaily a prvotřídní materiály.
  • Nejoblíbenější – tedy takové, které bushmani milují. Nadčasový styl, pohodlné střihy. Tyhle kousky nechybí v žádné kolekci BUSHMAN!

Teď navíc stovky z nich pořídíš s výraznou letní slevou, tak na nic nečekej, doplň zásoby, sbal se a vyraz na expedici. Je jedno kam – hlavně ať stojí za to!

Tým BUSHMAN

To nejlepší (nejen) na expedice:

Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz

Odhlásit se z odběru.

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti Bushman s.r.o., Městečko 75, 25722 Čerčany, Czech Republic.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky