"bikero.cz"

"bikero.cz" 🚴Nové sedlo ALL-WINGS❗

Jezděte bez bolesti! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Užijte si krásné slunečné dny!

Otevřít v prohlížeči

Bikero.cz
bikero


Přinášíme vám nejnovější sedlo ALL-WINGS! To proběhlo několika změnami, které jsou patrné již na první pohled! Sedlo je lehčí, menší a ještě více přizpůsobeno na delší vyjížďky!


Přesvědčte se sami!

Prohlédnout!

Sedlo prošlo především konstrukčními změnami, kterých si můžete všimnou hned na první pohled. Už není kompletně plastové, ale u tohoto modelu přibylo kožené polstrování, které zaručit ještě větší pohodlí!

Sedla nabízíme v třech barevných provedeních - černé, šedé a matný karbon.

Sedlo bez potahu vám díky koženému polstrování zaručí pohodlí a jízdu bez bolesti až do 150 kilometrů za den!

Sedlo s potahem vám společně s 5 mm polstrováním zaručí pohodlí a jízdu bez bolestí až do 300 kilometrů za den!

Věděli jste, že...?

Roku 1954 se jistý patnáctiletý puberťák místo do školy vypravil z D. C. za svou babičkou do Atlanty a za necelý týden ujel 700 mil jen proto, že měl strašnou chuť na babiččino smažené kuře.

...a mnohem víc novinek najdete na bikero.cz

Doprava zdarma nad 2000 Kč

DOPRAVA ZDARMA NAD 2000 KČ

kamenné prodejny bikero Praha a Hradec Králové

KAMENNÉ

PRODEJNY

vrácení zboží do 60dnů

60 DNÍ NA

VRÁCENÍ ZBOŽÍ

servis bikero

ODBORNÝ

SERVIS

Bikero.cz
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky