BezPotisku

BezPotisku Stresovat se můžeš přes rok. Teď jsou svátky pohody 🎄

Kašli na Vánoce jako z reklamy. Dokonalé Vánoce se slaví po tvém.
bezpotisku logo

Dokonalé Vánoce jsou ty tvoje

Dokonalé Vánoce jsou ty tvoje

Kapra jste doma nahradili streskou, při věšení ozdob byste se radši na stromek pověsili sami a samotný příchod Ježíška, je takový tlak na nervy, že byste ho radši rovnou dali do svatého baby boxu?


A co to letos udělat jinak? Prostě se všichni hoďte do pohody.

 

Pečení je stres – Vánoce jsou pečení? A co na tom sejde? Dobře víte, že i spálené cukroví zmizí, jen se máma nedívá a v tlumeném světle stejně není vidět, že vanilkový rohlíček vypadá spíš jako čokoládový.


Z vánočního úklidu je vánoční neklid? Ale no tak, Ježíšek se narodil ve chlévě. Tohle mimino navíc putuje celý večer bez jediného svatého dospěláka v jedné a té samé plínce. Až se staví pod vaším stromečkem, rozhodně nepozná, že tam páchne rok zatuchlý ubrus a připálené kaštany.


Nebo se snad bojíte, že nepřinese dost dobré dárky? Pohoda. Radši vysvětlete dětem, že mladý Ježich je syn z židovské rodiny, navíc permanentně stíhaný úřady. Kapesných zkrátka nemá na rozdávání a každý tak musí pochopit, že nemohl všem koupit Ferrari.

 

Pojďme si letos všichni říct, že Vánoce nejsou jen Štědrý den, ale taky Svátky vánoční… Tak si dejte svátek.

 

Šťastné a pohodové přeje Tým BezPotisku. 

BezPotisku Facebook
BezPotisku Instagram
BezPotisku Tiktok

Copyright © 2022 
Toto je obchodní sdělení. Tento email byl zaslán na základě vašeho přihlášení k odběru novinek na stránce 
bezpotisku.cz. V žádném případě neposkytujeme vaši adresu dalším subjektům a osobám. Slouží pouze k informování o zajímavých novinkách, ale i výhodách pro vás. Pokud si nepřejete dále od nás tyto zprávy dostávat, klikněte ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky