BezPotisku

BezPotisku Seznamte se s Lenkou a Veronikou

Šaty k legínám, punčocháčům, silonkám, džínám.

České šaty, hezké šaty. 

Seznamte se s Lenkou  a Veronikou. S šaty k legínám, punčocháčům, silonkám, džínám.
K čemu je budete nosit vy?

 

Veronika. Šaty, které Vám skvěle padnou, navíc s dlouhými rukávy.
Zahřejí v kanceláři, rozzáří u vánočního stromku při oslavách svátků. 
V námořnické modré, černé a hořčicově žluté barvě.

 

Lenka. Šaty s populárními ležérními ¾ rukávy. Kopírují postavu, ale nejsou natolik upnuté, abyste se v nich cítila nepohodlně. V tmavě zelené a černé.

 

TIP Bezpotisku: Dárek pro NI? Darujte jí k Vánocům českou kvalitu. Komfortní šaty. Nevíte si rady s výběrem barvy a velikosti? Poukaz na nákup Vám usnadní život. Udělá radost. Takovou, se kterou se nespletete.

Udělejte si radost

Pohodové podzimní dny bez starostí přeje tým BezPotisku

Copyright © 2022
Toto je obchodní sdělení. Tento email byl zaslán na základě vašeho přihlášení k odběru novinek na stránce 
bezpotisku.cz. V žádném případě neposkytujeme vaši adresu dalším subjektům a osobám. Slouží pouze k informování o zajímavých novinkách, ale i výhodách pro vás. Pokud si nepřejete dále od nás tyto zprávy dostávat, klikněte ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky