BezPotisku

BezPotisku Budiž chlad

Přežij léto a vychadni

S čím přežít českou poušť?

Léto je tady! Jupí... akorát že vůbec. Vedra posledních a nadcházejících dní dosáhly úrovně, ve které větrák, zmrzlinka a led do pití prostě nestačí.
Nemáš páru jak přežít parno? My bychom měli pár nápadů. Projdi si Bezpotiskáčův nouzový balíček:

Patříš k těm šťastným, kteří mají v těchto podmínkách volno, nebo dokonce prázdniny? Tak si s sebou nezapomeň přibalit plavky. Dámy si mohou vybrat mezi sexy jednodílnými plavkami Recycled nebo neméně krásnými a více klimatizovanými dvoudílnými plavkami Triangle Recycled.
A když už na tu pláž vyrážíš, bude se ti hodit i plátěná taška, do které přibalíš ručník, sváču a hlavně spoustu pití.

Tebe se to ale netýká a jsi nešťastník, který musí do práce? I to se dá přežít, obzvláště s tílkem Unisex One Drop, které si mohou všichni vytížení pracanti (i pracantky) vzít do kanclu i na večerní pivko.
A pokud je to pro dámy moc chlapácké, máme tu i jedno speciálně pro ně. Volné dámské tílko Summer na tobě bude příjemně vlát a nechá tvou kůži dýchat.

Budiž chlad

Ať se ti daří poslat horko k ledu,

přeje tým BezPotisku. 

Copyright © 2022 
Toto je obchodní sdělení. Tento email byl zaslán na základě vašeho přihlášení k odběru novinek na stránce 
bezpotisku.cz. V žádném případě neposkytujeme vaši adresu dalším subjektům a osobám. Slouží pouze k informování o zajímavých novinkách, ale i výhodách pro vás. Pokud si nepřejete dále od nás tyto zprávy dostávat, klikněte ZDE.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky