Bella Rose

Bella Rose Advent se blíží 💝 Už jste připravení?

Vyberte si adventní svícen, svíčku, kalendář a další dekorace

Do první adventní neděle zbývá už jen pár týdnů. A my se proto ptáme - už máte připravené vše pro letošní adventní výzdobu? Pokud zní vaše odpověď ne, a nebo vám jen chybí poslední dekorace, pojďte se s námi inspirovat, jak můžete advent pojmout. Možností je spousta - a ať už zvolíte kteroukoliv, my vám s ní moc rádi pomůžeme.
 
Mosazný adventní svícínek
Mosazný adventní svícínek
Kosmetický adventní kalendář Christmas Sky
Kosmetický adventní kalendář Christmas Sky
Dřevěné štítky na adventní věnec - set 4 ks
Dřevěné štítky na adventní věnec - set 4 ks
Kosmetický adventní kalendář Beauty Advent
Kosmetický adventní kalendář Beauty Advent
Svíčka - set 4 ks
Svíčka - set 4 ks
Kniha Advent
Kniha Advent
VŠECHNY ADVENTNÍ DEKORACE >>

Adventní svícny jsou jedním z nejjednodušších a nejkrásnějších způsobů, jak pojmout adventní výzdobu. Stačí vám jen svícen, 4 svíčky a pár větviček na dozdobení a úžasná adventní dekorace je na světě.
ADVENTNÍ SVÍCNY >>

Dalším oblíbenou adventní dekorací jsou adventní svíčky. Věděli jste, že v Dánsku jsou tradicí, bez které si Vánoce nedovedou představit? Říkají jim kalenderlys a zapalují si je každý večer. A zatímco svíčka odpočítává zbývající dny do Vánoc, její svit vykouzlí tu nejúžasnější atmosféru.
 
ADVENTNÍ SVÍČKY >>

Máte děti? Pak by vám doma rozhodně neměl chybět adventní kalendář. A pokud si nepotrpíte na klasiku, zkuste to letos pojmout originálně a pořiďte dětem kalendář, který sami naplníte pečlivě vybranými dárečky. Teď už si jen vybrat - vyhraje u vás látkový kalendář ve tvaru domečku, nebo roztomilý dřevěný vláček?
 
ADVENTNÍ KALENDÁŘE >>

Patříte mezi kreativce, co si nenechají utéct žádnou příležitost k tvoření? V tom případě pro vás máme tip. Vyrobte si vlastní adventní kalendář. Budou vám stačit papírové sáčky, provázek a adventní samolepky s čísly. Sáčky polepíte (klidně je můžete i pomalovat), naplníte dárečky a pomocí provázku pověsíte třeba v okně. Fantazii se ale meze nekladou a my věříme, že způsobů, jak adventní kalendář zpracovat, vymyslíte sami spoustu.
 
PAPÍRNICTVÍ A KREATIVNÍ POTŘEBY >>

Každodenní dávka inspirace a atmosféry - připojte se k nám!


Milý zákazníku, jelikož jste nám na stránce www.bellarose.cz poskytl vaši e-mailovou adresu a v následném e-mailu potvrdil svoji totožnost, nebo jste u nás na www.bellarose.cz učinil objednávku, můžeme vám nyní dle zákona č. 480/2004 Sb. zasílat obchodní sdělení. Pokud si dále nepřejete, abychom vám obchodní sdělení zasílali a tím pádem, aby vaše e-mailová adresa nebyla nadále pro tento účel zpracovávána, stačí nás jen kontaktovat, nebo se odhlásit kliknutím na odkaz níže.
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky