Bella Rose

Bella Rose Co je nového ve světě designu?

SLEVY až 60 % v letním výprodeji

Zajímá vás, co je nového ve světě designu? Tak to jste na správném místě! Pojďte se s námi podívat na nejnovější kousky od předních skandinávských značek, které potěší oko každého designového nadšence. Tak jdeme na to!

Nejnovějším přírůstkem do kolekce naší srdcové značky ferm LIVING je dekorativní mísa inspirovaná tvarem klasických fontán. Je přímo dokonalá na květinové dekorace, ale krásně poslouží i jako mísa na ovoce a nepřehlédnutelná bude i jako samostatný solitér.
 
VÍCE OD FERM LIVING >>

S úžasnou novinkou se letos vytasila taky dánská značka OYOY. Tou novinkou jsou stylové, ručně foukané sklenice s názvem Mizu. Zdobí je nepravidelné bílé proužky, které jsou rovněž dílem šikovných lidských rukou. Vybrat si navíc můžete klasické sklenice na vodu, ale i sklenice na stopce, které jsou jako stvořené na sekt, koktejly, nebo třeba i zmrzlinu.
 
VÍCE OD OYOY >>

Pokud patříte mezi příznivce značky Hübsch, i vám uděláme radost. Naskladnili jsme totiž několik novinek, jejichž moderní a barevné pojetí nordic stylu nám doslova bere dech. Těšit se můžete na trendy lampičky a květináče, ale na designové věšáčky. I na detailech totiž záleží, nemyslíte?
 
VÍCE OD HÜBSCH >>

Poslední horkou novinkou pro designové nadšence jsou nové povlaky na polštářky od Fine Little Day. Do rodiny vyšívaných sportovců nově přibyli také surfaři, kteří se budou skvěle doplňovat třeba s polštářkem s motivem vln, který nám posledně ze skladu zmizel rychlostí blesku.
 
VÍCE OD FINE LITTLE DAY >>

Každodenní dávka inspirace a atmosféry - připojte se k nám!


Milý zákazníku, jelikož jste nám na stránce www.bellarose.cz poskytl vaši e-mailovou adresu a v následném e-mailu potvrdil svoji totožnost, nebo jste u nás na www.bellarose.cz učinil objednávku, můžeme vám nyní dle zákona č. 480/2004 Sb. zasílat obchodní sdělení. Pokud si dále nepřejete, abychom vám obchodní sdělení zasílali a tím pádem, aby vaše e-mailová adresa nebyla nadále pro tento účel zpracovávána, stačí nás jen kontaktovat, nebo se odhlásit kliknutím na odkaz níže.
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky