Bali Body

Bali Body Night in for your skin 🌙

chladivá matrace, polštář i povlečení 
 ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏ ͏
Zobrazit on-line verzi - klikněte zde
 
Aktualizovat
profil
Aktualizovat profil
 
Zákaznický
servis
Kontakt Zákaznický servis
Navštivte e-shop JYSK zdeNavštivte e-shop JYSK zde
 

Vytvořit si klidné a pohodlné místo na odpočinek během horkých letních nocí může být opravdu tvrdý oříšek. Pokud je vám příliš horko, nedokážete klidně usnout a ráno se necítíte odpočatí, máme pro vás několik tipů, jak na kvalitnější spánek.

Zobrazit celý článek na webu
 
 
 
 
Chladivé ložní prádlo
Dbejte na to, aby bylo povlečení vyrobeno z prodyšných materiálů, které pomůže cirkulaci vzduchu a tím regulaci tělesné teploty, jako jsou satén, bavlna a len.

Doporučujeme: Saténové povlečení Nell
Prohlédnout si povlečení NELL
 
 
Letní přikrývka
Letní přikrývky jsou chladivé, vyrobené z lnu nebo bavlny, příjemné a lehké, aby se vám pohodlně usínalo i během horkých nocí. Odvádějí teplo a vlhkost pryč od vašeho těla, abyste mohli nerušeně spát.

Doporučujeme:  Letní bavlněná přikrývka Sunndal 
Prohlédnout si letní přikrývky
 
 
Matrace s cirkulací vzduchu
Speciální vlastnosti vybraných matrací mohou zajistit ještě větší komfort a kvalitu spánku během letních nocí. Matrace s pružinovým jádrem poskytují tělu ergonomicky správnou podporu a zároveň umožňují cirkulaci vzduchu.

Doporučujeme:  Matrace GOLD S100 Dreamzone
Přečíst si všechny tipy
 
Doporučené produkty pro letní noci
 
 
 
Letáky
LETÁKY
Najít prodejny
PRODEJNY
Doprava
DOPRAVA
Garance ceny
GARANCE CENY
Facebook Instagram Youtube
JYSK s.r.o. Novodvorská 1062/12, Lhotka · 142 00 Praha 4 Tel.: +420 228 884 565
Odhlásit se
Pokud si přejete souhlas zrušit či upravit své údaje, kontaktujte prosím Zákaznický servis JYSK Česká republika.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky