Bagind

Bagind Až 800 Kč pro Vás! Jen do půlnoci ⏰

Výhodná cena batohu Miley končí definitivně dnes o půlnoci. Do akční nabídky jsme navíc přidali nové kusy. Omrkněte je ještě dnes.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
logo white
LC_Miley
Naši milí,
 
náš akční bestseller - Batoh Miley - pořídíte se slevou 800 Kč pouze do dnešní půlnoci. Nenechte si ujít jedinečnou nabídku.
Miley
Dva za cenu jednoho
Nejmilejší kožený batoh Miley, který poslouží i jako šikovná kabelka. Ideální do práce, do města i na cesty. Získal si srdce už stovek z Vás. Pouze do půlnoci za neodolatelných 1 999 Kč.
OBJEVIT
Už teď ale můžete objevovat nabídku dalších akcí týdne. Všechny zlevněné kousky máme SKLADEM se spolehlivým doručením, nad 2 199 Kč navíc úplně zdarma.
LC_Miley_1
 
Pozney
Nejpraktičtější taška
Jednoduchá, prostorná, z odolné látky a vybavena nastavitelným popruhem. Taška Pozney s Vámi cobydup vyrazí za poznáním. Nyní jen za 799 Kč.
OBJEVIT
Proč mít radost z nákupu u Bagind?
CZ_1080x1080_3
Doprava zdarma nad 2 199 Kč
CZ_1080x1080_3-1
Tradiční ruční zpracování
CZ_1080x1080_3-2
Navrženo v Česku
CZ_1080x1080_3-3
Možnost prodloužené záruky
Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz. Odesilatelem je Bagind, novinky@muj.bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky