Bagind

Bagind Kvalitní cestovní tašky? Už od 899 Kč! 🔥 Jen do úterý.

Naše nejlevnější tašky nyní ještě levnější. Ručně vyrobené, z odolných materiálů, ve dvou barvách! Poznejte Pozney a Putuy.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
logo white
971
Naši milí,
 
znáte už naše letošní betsellery? Tašky Pozney a Putuy si Vás získaly svojí jednoduchostí, dostatečným prostorem ale hlavně neuvěřitelně nízkou cenou. A je to úterní půlnoci je získáte ještě levněji.
VŠECHNY SLEVY
Pozney Misty
Pozney Misty - 899,-
Dokonalá volba na prodloužený víkend. Díky látkovému provedení pojme vše, co mu švy dovolí. Uvnitř najdete sympatickou podšívku a také praktickou kapsu na zip. Pozney dokonale skloubíte s látkovými batohy z naší nabídky :) 
POZNAT POZNEY
 
Putuy Tramp
Putuy Tramp - 1 199,-
Vzali jsme všechny přednosti Pozney a vyšperkovali je detaily z pravé kůže. Navíc jsme přidali praktickou klopu, která navíc dokresluje jedinečný design tašky. Oceníte taky nastavitelný popruh s ramenním padem, aby se Vám s Putuy pohodlně putovalo.
OBJEVIT PUTUY
Proč mít radost z nákupu u Bagind?
CZ_1080x1080_3
Doprava zdarma nad 3000 Kč
CZ_1080x1080_3-1
Tradiční ruční zpracování
CZ_1080x1080_3-2
Navrženo v Česku
CZ_1080x1080_3-3
Možnost prodloužené záruky
Tento e-mail byl odeslán na adresu male@nuslet.cz. Odesilatelem je Bagind, novinky@muj.bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky