Bagind

Bagind Pořád nevíte, kam toto léto vyrazit? 🤔

Nechte se inspirovat Lukášem, zakladatelem Bagind!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dobrodružství na celý život 
Zobrazit email v prohlížeči
Logo
Naši milí, léto je v plném proudu a Vy ještě stále nevíte kam vyrazit? Nechte se inspirovat tipy zakladatele Bagind - Lukáše Matějčka! O Lukášovi je známo, že je vášnivým cestovatelem, a to nejen v zahraničí, ale i u nás.

"Ví se o mně, že jsem dobrodruh tělem i duší. Procestováno toho mám spoustu, konkrétně 49 navštívených zemí, a to 2 v Jižní Americe, 3 v Africe, 15 v Asii a 29 zemí v Evropě.

Tohle léto se však soustředím hlavně na Česko a objevuji krásy naší země. Hodně jsem si v poslední době oblíbil oblast Jesenicka, především okolí Karlovy Studánky. Pro ty z Vás, kteří by chtěli zažít dobrodružství se vším všudy, mohu doporučit přespání v útulně na Jelení studánce, která je volně přístupná zbloudilým turistům."
Jaký Bagind vyráží s Lukášem na cesty?
Linde je Lukášovým oblíbencem. Procestováno toho spolu mají už opravdu hodně a díky správné péči je Lukášův Linde stále jako nový.
OBJEVIT
Na úschovu peněz a dokladů používá Lukáš peněženku Amer, která má i přihrádku na mince, které se na cestách hodí vždy.
OBJEVIT
Před Linde byl Lukášovým společníkem celokožený Origo, který je nejen spolehlivým parťákem na cesty, ale i elegantním městským batohem.
OBJEVIT
Unikátní design
Český design
Prémiové zpracování
Ruční zpracování
Udržitelná výroba
Facebook Instagram Pinterest YouTube LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Bagind, muj@bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky