ATAN nábytek

ATAN nábytek Návody na netradiční zdobení velikonočních vajíček

Zkuste letos úplně jiné kraslice.

NÁVODY NA NETRADIČNÍ ZDOBENÍ VELIKONOČNÍCH VAJÍČEK

Říkáte si, že letos by to chtělo ozdobit velikonoční vajíčka trochu kreativněji a jinak, než obvykle? Máme pro vás tipy na dokonalé velikonoční kraslice, které ohromí každou vaši návštěvu!

VELIKONOČNÍ VEJCE SOVA

Na velikonoční vajíčka ozdobená jako sovičky budete potřebovat hnědá vejce, bílou akrylovou barvu, štětec, černý akrylový fix, peříčka a lepidlo.

Postup: akrylovou barvou namalujte bílou část obličeje sovy a nechte zaschnout. Poté akrylovým fixem dokreslete oči, zobáček a peříčka. Na závěr přilepte po každé straně pírka jako křídla. Hotová sovička může zdobit ošatku na vajíčka nebo jí můžete vyrobit hnízdo.

VELIKONOČNÍ VEJCE ZAJÍČEK

Na velikonoční vajíčka ozdobená jako zajíčci budete potřebovat bílá vejce, černý a růžový akrylový fix, stříbrný nebo zlatý drátek a práškovou barva na vajíčka.

Postup: vajíčka můžeme nechat bílá nebo obarvit, po uschnutí na vajíčka namalujeme fixem obličej, z drátku vytvarujeme ouška.

VELIKONOČNÍ VEJCE BARVENÁ LAKEM NA NEHTY

Na velikonoční vajíčka barvená lakem na nehty budete potřebovat bílá vejce, starší (ale ne zaschlé) laky na nehty, misku s vodou a gumové rukavice.

Postup: oblečte si rukavice, lak na nehty opatrně vlijte do misky s vodou (lak vytvoří na hladině tenkou vrstvu), poté opatrně vložte vajíčko, lak se na něj sám přichytí. Doporučujeme nejprve obarvit lakem jednu stranu vejce, nechat zaschnout a poté druhou stranu vejce.

Další super nápady se dočtete v našem článku!

NETRADIČNÍ ZDOBENÍ VELIKONOČNÍCH VAJEC
Zajíček stojící ZM9000/K, modrý
Zajíček stojící ZM9000/K, modrý
404 Kč
KOUPIT
Zaječice sedící ZM9001, růžová
Zaječice sedící ZM9001, růžová
377 Kč
KOUPIT
Vajíčka plastová 4 cm, 24 kusů VEL5045-MIX
Plastové vajíčko VEL6013 , mix barev (20 ks)
118 Kč
KOUPIT
Vajíčka plastová 4 cm, 24 kusů VEL5045-MIX
Vajíčka plastová 4 cm, 24 kusů VEL5045-MIX
58 Kč
KOUPIT

Proč nakupovat u nás?

TRADICE 26 LET

VĚRNOSTNÍ SYSTÉM

DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 5999 kČ

6 MĚSÍCŮ NA VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Výdejní místo v Plzni
Nábytek ATAN
Mikulášské náměstí 21
Plzeň 326 00

Pondělí - Pátek
9:00 - 18:00

Tel.: 377 223 219

E-mail: info@atan.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily? To nás velice mrzí. Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky