"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Kde létáme v říjnu? 🌪️

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Ohlédnutí za Prahou

V září a ještě první říjnový víkend přivítal větrný tunel Adrop své letce v Praze. Až na jeden termín nám počasí přálo, a tak tunel rozdal mraky nezapomenutelných zážitků! 👇

„Vše proběhlo jako po másle a team lidí, který se o mě staral byl naprosto úžasný svým kamarádským přístupem. Moje jen a jen doporučit!“ - Patrik K.


Ze začátku jsem byla zklamaná, byly nějaké technické problémy na straně pořadatele při objednávání termínu. Ale zážitek na místě to všechno přebil. Perfektní organizace, spolehliví instruktoři. Když jsem prvně viděla 3 minuty, říkala jsem si, že to za ty peníze nestojí. A taky mě trošku vyděsilo, že tam máme být už hodinu předem. Ale nakonec je z toho zážitek na hoďku a kousek, kdy se ani chvilku nenudíte a stojí to za to! My si ho dopřejeme rádi znovu.“ - Barbora H.


„Úžasný zážitek, skvělý instruktoři super domluva, vše logicky vysvětleno, dcera 13let velmi si to pochvaluje, dostala zážitek k narozeninám už teď ví že příští rok chce jít znovu, doporučujeme všem “ - Alena K.


další recenze >>


Větrný tunel

🏴 Ostrava a 3 další

1 399 Kč

1 199 Kč

Zobrazit detail

A jak nás znáte, my své zážitky testujeme na vlastní kůži! 


Chci taky letět >

Nejdůležitější otázka na závěr: Kde stojí tunel nyní?

V říjnu se větrný tunel Adrop těší na všechny, kteří mají v dosahu Ostravu. První termín již tuto sobotu - 12. 10. 2024!

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky