"Adrop.cz"

"Adrop.cz" A jak balíte dárky vy? 😉

Přinášíme inspiraci na nezapomenutelné zážitkové dárky.

Nezobrazuje se e-mail správně? Klikněte zde

484 800 980
(po-pá 8-20)

Najít ten správný dárek je někdy pěkný oříšek. Naštěstí jsou tu zážitky, které potěší každého. Musíte jen najít ten správný. Ale  jak originálně pak zážitek předat? S tím už si nemusíte lámat hlavu, vše jsme vymysleli za vás! Vytvořili jsme hned několik unikátních dárkových balení, díky kterým již samotné rozbalování bude zážitkem! 

Prohlédnout si dárková balení >

Kreativní dárkové balení

Dát zážitkový dárek jen tak? To by nebyla taková zábava. Schovejte ho do hlavolamu, aby si obdarovaný musel nejdřív trochu zavařit mozkové závity. Jakmile vše zdárně zvládne, objeví poukaz na zážitek i s vaším věnováním.

Napínavé dárkové balení

Chcete darovat pořádné překvapení? Vyberte originální dárkové balení ve formě stíracího losu s decentní stříbrnou obálkou s informacemi o zážitku. Obdarovaný svůj dárek objeví až po chvilce napětí během stírání. Jedno je jisté, u nás je každý los výherní!

Praktické dárkové balení

Darujete pecku, která si zaslouží vystavit? Dárkové balení v podobě fotorámečku je jasná volba. Před zážitkem si do něj obdarovaný vystaví poukaz, který ho parádně natěší, po absolvování do rámečku poputuje fotka ze zážitku, která při každém prohlédnutí oživí vzpomínky.

Unikátní dárkové balení

Vytvořili jsme videopoukaz, který je nejen originální, ale díky možnosti nahrát fotku obdarovaného, i dokonale osobní. Navíc se jedná o dárkové balení, které můžete předat i na dálku. Jeho největší výhoda však je, že ho budete mít během pár minut v e-mailu.

Postavička v ukázce je ilustrativní a sami si ji vytvoříte dle naší předlohy nebo rovnou s fotkou obdarovaného.

▶️ UKÁZKA

Stylové dárkové balení

Není nad to probít se k dárku vlastními silami. S touhle bednou zabodujete už samotným balením. A co teprve až obdarovaný zjistí, jaký zážitek jste mu vybrali. Balení obsahuje
dárkovou skládačku s vaším věnováním a poukazem na vámi vybraný zážitek. A pokud budete chtít, tak i stylové tričko na památku. 

Všechna dárková balení >

Dárek máte vyřešený a teď hurá ven. Vždyť jsou přece prázdniny! Nechte se inspirovat:


👀 KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY V PRAZE: KAM VYRAZIT ZA SKVĚLÝM JÍDLEM I ATMOSFÉROU?


👀 10 NEJLEPŠÍCH ZÁŽITKŮ PRO DĚTI (NEJEN) NA PRÁZDNINY


👀 NETRADIČNÍ ZÁŽITKY V PRAZE: ZÁBAVA PRO PÁRY, RODINY S DĚTMI I SINGLES


👀 KAM NA VÝLET, KDYŽ PRŠÍ? TIPY PRO DOSPĚLÁKY I PRO DĚTI


Další skvělé tipy, zajímavosti i osobní zkušenosti najdete na našem blogu

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky