"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Bungee! - zážitek měsíce dubna

Adrop.cz

Na vlně zážitků

img

484 800 980

(Po-Pá, 8:00-20:00)

​​​​​​​

Máme tu duben a s ním čtvrtý zážitek měsíce. Zážitek, který patří k těm nejstarším adrenalinovým dobrodružstvím vůbec a celé ty roky se právem drží na předních příčkách. Však schválně, když se řekne zážitkovka, které tři zážitky se vám vybaví jako první? 

Jdete do toho taky? S námi teď máte ideální příležitost. Po celý letošní rok budeme bedlivě hlídat ty nejnižší ceny skoků v ČR, a to pro všechny lokality. Spolehnout se navíc můžete na bezkonkurenčně největší nabídku termínů. Neotálejte a ulovte si svůj skok hned a za super cenu! 
Vybrat bungee skok >
KDE a PŘEDEVŠÍM Z ČEHO SE SKÁČE?

Nejvíce lokalit nabízí možnost seskoku z jeřábu - Praha, Plzeň, Olomouc, Ostrava, Brno. Vybrat si můžete výšku 50 nebo 110 metrů.

Kdo jste ze severu Čech, čeká na vás skok z 36 m vysoké televizní věže
v Harrachově.

A nakonec místo, kam se vyplatí si dojet těch několik desítek i stovek kilometrů, Chomutov. Zde se skáče z nejvyššího mostu v ČR! Čeká na vás 62 metrů, což je pro představu asi 20 pater.
Bungee jumping až 110 metrů z jeřábu

Bungee jumping až 110 metrů z jeřábu

Bungee jumping až 110 metrů z jeřábuRegion Praha, Brno, Olomouc a další

od 2 500 Kč

od 2 189 Kč

Zobrazit detail
Bungee jumping z televizní věže

Bungee jumping z televizní věže

Bungee jumping z televizní věžeRegion Harrachov

od 1 500 Kč

od 929 Kč

Zobrazit detail
Bungee jumping z nejvyššího mostu ČR

Bungee jumping z nejvyššího mostu ČR

Bungee jumping z nejvyššího mostu ČRRegion Chomutov

od 2 500 Kč

od 1 399 Kč

Zobrazit detail
Na co se můžete těšit?
  • Překročení své komfortní zóny.

  • Péči zkušeného instruktora.

  • Volný pád až ze 110 metrů.

  • Nepředstavitelnou vlnu štěstí a euforie po seskoku.

  • Video na památku. (u vybraných variant)
skok v tandemu!

Jednou z možných variant je i skok v tandemu. Chcete tento nezapomenutelný okamžik prožít spolu s partnerem? Hecujete se vzájemně se sourozencem či kámošem? Pojďte do toho společně!

Jdeme do toho!
Jak si bungee užili ostatní?
Bungee jumping z nejvyššího mostu ČR

Bungee jumping z nejvyššího mostu ČR

Bungee jumping z nejvyššího mostu ČRRegion Ústecký kraj

od 2 500 Kč

od 1 399 Kč

Zobrazit detail

Exploze emocí!

„Dostala jsem to jako dárek k Vánocům. Když jsem šla na most, byla jsem nervózní, ale řekla jsem si "buď teď nebo nikdy" a skočila do prázdna, byl to úžasný a zároveň frustrující pocit, do té doby, dokud to se mnou neškublo zpět nahoru, to byl takový pocit znovuzrození. Po tom, co mě vytáhli zpátky na most jsem musela někoho obejmout. Byl to opravdu silný a skvěle zážitek. ...

Zobrazit celou recenzi >

Kateřina V.

Kateřina V.

spokojená zákaznice


„Super skvělý zážitek. Profesionální přístup pořadatelů,vše bez jediné chybičky a samotný seskok? Wau-pecka,bomba“ - Pavlína P.

„TO, co obsahuje tento zážitek, nelze popsat slovy. TO, musí KAŽDÝ člověk prožít. Tolik adrenalinu, strachu, radosti prostě nelze dosáhnout jinak. Sice jsem ten den byl nejhlasitější a nejsprostější, ale jinak to prostě nešlo. Děkuju za tuhle možnost, si obrátit zase život trochu jiným směrem. Personál byl suprovej, ochotnej a milej. Vše šlo na jedničku. Díky moc a brzy se vidíme v Chomutově, AHOOOJ“ - Dominik K.

„Byl to pro mě šok, dostat tento dárek. Insktruktoři nám vše vysvětlili a šlo se na skok. Je to výzva. Jsem moc ráda, že jsem do toho šla. “ - Jarka P.

„Jedním slovem...nečekané. Na něco takového se nepřipravíte, ale ten pocit, když to dáte je k nezaplacení. “ - Michaela S.
Další recenze >
Chtělo by to nějaký mezikrok?

Hrozně vás bungee jumping láká, ale ten malý červík v hlavě ne a ne utichnout? Zkuste napoprvé kompromis. A nebojte, 100% dávka adrenalinu zůstává zaručena!
Bungee jumping - Kieneova houpačka

Bungee jumping - Kieneova houpačka

Bungee jumping - Kieneova houpačkaRegion Ústecký kraj

od 5 500 Kč

Zobrazit detail
Všechny bungee zážitky >
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky