"Adrop.cz"

"Adrop.cz" Představujeme vám další TOP zážitek!

Adrop.cz

Na vlně zážitků

img

484 800 980

(Po-Pá, 8:00-20:00)


Co dělat v těchto propršených únorových dnech? No přece vyrazit na surf! Ne, nezbláznili jsme se, ani vás nenabádáme, abyste si běželi koupit letenku do Portugalska nebo na Bali. Bohatě stačí, když vyrazíte do pražských Letňan.

Tam na vás, hned vedle oblíbeného větrného tunelu, čeká Surf Arena, kde si na umělé vlně přijdou na své jak úplní začátečníci, tak ostřílení surfaři.
Chci surfovat!
​​​​​​​
Ačkoliv to chvílemi působí nebezpečně, nenechte se odradit. Zdání klame. Povrch vlny je totiž tvořen měkkou žíněnkou a jak správně padat, se naučíte již během úvodní instruktáže na suchu. Čeká vás tedy pouze zábava!
Na co se můžete těšit?
  • Vlnu, co trvá věčně!

  • Úvodní rozježdění a dovádění na bodyboardu.

  • Pomocnou ruku zkušeného instruktora.

  • Video na památku.
Indoor surfing

Indoor surfing

Indoor surfingRegion Praha

2 750 Kč

Zobrazit detail

Abyste si nemysleli, že vám nabízíme zajíce v pytli. Vše máme poctivě otestováno na vlastní kůži. Jak jsme indoor surfing zvládli my, to si můžete přečíst v článku. ↓↓
RECENZE: JAK PROBÍHÁ INDOOR SURFING V SURF ARENĚ LETŇANY
RECENZE: JAK PROBÍHÁ INDOOR SURFING V SURF ARENĚ LETŇANY

Chcete sjíždět vlny jako profík, ale oceán je daleko? Vydejte se do Surf Areny v Praze a naskočte na umělou vlnu. Autentický zážitek a moře zábavy!

Celý článek

A jak se szvezli na vlně tohoto zážitku jiní?
Surf Arenu již díky nám navštívilo přes 2 000 zákazníků. O tom, že se jedná o skvělý zážitek, svědčí i více než 500 pozitivních recenzí, které nám někteří z nich napsali. Tady je několik z nich:
Indoor surfing

Indoor surfing

Indoor surfingRegion Praha

2 750 Kč

Zobrazit detail

Pozor, návykové!

„Zážitek jsme dostali jako rodina a také jako rodina jsme si ho velmi užili. Organizace, trenéři, prostředí - prostě vše bylo super a určitě bychom se chtěli vrátit zas “

Zobrazit celou recenzi >

Rastislav J.

Rastislav J.

spokojený zákazník


„Instruktoři ochotní, vstřícní a milí. Zážitek jako takový výborný. Nasmáli jsme se“ - Petra V.

„Těžko hledat něco ke zlepšení, když není co. Dcery měly krásný zážitek. Instruktoři skvělí.“ - Miroslav B.

„Moc jsme si tento zážitek užili. Instruktorky byly moc hodné a neustále usměvavé. Prostředí je moc fajn a veškerý personál též. I rodiče kteří se na nás šli jen podívat si to užili. Zážitek jim zpříjemnila pizza v místním bufetu. “ - Tereza T.

„Zážitek předčil má očekávání. Byla jsem původně velmi skeptická a považovala za nesmysl zkoušet surf v uzavřeném prostoru v Praze, takže mne úplně šokovalo, jak dobré to bylo. Organizace, personál a hlavně, že si člověk úžasně zablbnul a u toho se i něco naučil. Opravdu skvělý, pro děti i pro dospělé! “ - Anastasia A.

„Naprosto luxusní zážitek! Dostala jsem jako narozeninový dárek a moc jsme si to s partnerem užili. Bezvadna obsluha surf arény. Perfektní!!!!! “ - Iveta R.
Více recenzí >

Ani přes všechna doporučení vás indoor surfing příliš neoslovil? V pořádku, jistě si vyberete něco jiného. Skvělých zážitkových dárků máme plný web.
Všechny zážitky >
Při brouzdání nezapomeňte omrknout i zážitek měsíce!
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky