adidas

adidas United by Summits

Dosáhnout vrcholu znamená pro každého něco jiného. Jsi ready najít ten svůj?
TO JSME MY. UNITED BY SUMMITS

TO JSME MY. UNITED BY SUMMITS

Vrcholem může být cokoli. Můžeš vystoupat na vysokou horu nebo jít na procházku do parku. Stačí, když vyjdeš ze dveří a s otevřenou náručí přijmeš energii a sílu přírody.

To jsme my. United by Summits.

ZJISTIT VÍC arrow
VYDEJ SE DO PŘÍRODY. NAJDI SVŮJ VRCHOL.

VYDEJ SE DO PŘÍRODY. NAJDI SVŮJ VRCHOL.

Sledovali jsme různé typy lidí a jejich cestu na vrchol, od horolezců a jezdců na BMX po lidi z města a pěší turisty. Jejich inspirativní příběhy, jak dokázali něco, co dřív považovali za nemožné, ti ukážou, že i ty můžeš jít ven a dosáhnout svého vlastního vrcholu.

Inspirovalo tě to? Podívej se na stránky adidas Terrex. Najdeš tady všechny příběhy United by Summit i podrobné informace o kolekci adidas Terrex. Ale vůbec nejlepší je, že budeš mít možnost nabídnout svůj vlastní vysněný projekt a získat šanci splnit si svůj sen s podporou od adidas Terrex.

ZJISTIT VÍC arrow
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky