|
|
ma,
minulý týden jsem slibovala, že advent je na dohled a půjde do tuhého. Chci říct, do sladkého. Že až do konce roku se budeme topit ve sladkých receptech.
Skutečně se tak stalo, advent je opravdu na dohled a proto dnes do těchto nebezpečných vod jednu nohu ponořím.
Ale jenom jednu a tu druhou nechám zatím bezpečně na břehu, kam nic sladkého nemůže.
Je jenom na tobě, pro kterou z cest se rozhodneš. V mém novém článku na blogu jsou obě možnosti správné.
Protože takové rozhodnutí může být pro některá znamení obzvláště obtížné (ne, nemluvím jen teoreticky), recept je proti tomu mimořádně snadný, ať je to vyvážené (praktická úleva pro tatáž znamení – prostě připraví obě dvě verze).
Vlastně se jedná o tak jednoduchou věc, že si ani nezaslouží recept. Můj milý výsledek nazval listovým těstem na špejli a má pravdu. Je to listové těsto na špejli.
Stejně jako recept z minulého týdne, i toto jídlo má své opodstatnění a využití snad ve všech týdnech do konce roku. A možná i v prvním týdnu po něm. Je to hezké, je to milé, je to dostatečně slavnostní:
Voňavé a křupavé vykročení do adventu.
Florentýna
|
|
|
|
|
|
|