Lukáš z Bagind

Lukáš z Bagind Něco bych Vám rád pověděl.

Máte na mě chvilku? ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dobrodružství na celý život 
Zobrazit email v prohlížeči
Logo
Moji milí,

dnes bych si s Vámi rád popovídal o trochu vážnějších tématech. Dnešní “chlubící” doba často vybízí k tomu honosit se pouze úspěchy. Já si ale myslím, že pro udržení střízlivého pohledu je důležité a mnohdy nezbytné, si čas od času také nasypat popel na hlavu. A do toho se pustím právě teď.

Nacházíme se ve velmi turbulentní době, která letos položila nejednu firmu. My se snažíme ekonomický vývoj ustát s hlavou vztyčenou, abychom mohli i nadále podporovat tradiční řemeslo napříč kontinenty. Bohužel ani nám se některé dopady nevyhnuly.

Na spoustu překážek jsme narazili v naší logistice. Přešli jsme na nový systém odbavování zásilek v dobré víře, že se celý proces urychlí a Vaše objednávky budou odcházet jako když luskne. Bohužel jsme až po cestě naráželi a stále narážíme na problémy, které nemohl nikdo predikovat. Snažíme se s nimi vždy vypořádat co nejrychleji a nejefektivněji.

Další pole, kde vnímám naše nedostatky, je komunikace s Vámi. Ač jsme tomu věnovali plné úsilí, prodleva v odpovědích na Vaše dotazy se zvětšila. Protože se snažíme každému zákazníkovi poskytnout plnohodnotné informace, fronta se zvětšuje a stačí málo, aby některý z 500 e-mailů, které nám denně chodí, zapadl. Na tomto především chceme v příštím roce zapracovat, protože komunikace je klíčem ke spokojenosti a to nejen při obchodování.

Aby toho nebylo málo, bohužel nastala prodleva v dodání zásilek z našich výrob, kterou jsme nemohli nijak ovlivnit, ikdyž bychom si to moc přáli. Prioritou pro nás v této chvíli bylo informování zákazníků v co nejkratší době, aby se zpožděním počítali a stihli si pod stromeček vytisknout třeba náš vánoční poukaz. Na druhou stranu jsme byli letos zatím nejtransparentnější v uváděné době dodání a jsme moc vděční, že jsou naši zákazníci ochotní si na svůj kousek poctivého řemesla počkat i několik týdnů.

Pokud jste právě Vy jedním z našich letošních 30 000 zákazníků a některá z výše uvedených situací se Vás osobně dotkla, přijměte prosím upřímnou omluvu moji i celého týmu Bagind. Věřte, že jsme si nedostatků vědomi a neustále na nich pracujeme. Před 6 lety jsem ani nevěděl, jak komunikovat s úřady a teď jsem tady - vedu firmu se dvěma e-shopy a 5 kamennými prodejnami a snažím se dělat maximum pro to, aby vše šlapalo jak má. Chybami se člověk učí a já jsem si jist, že už teď jsem opět o krok blíže k tomu, abychom zvládli uspokojit všechny naše zákazníky.

Děkuji Vám za Vaši přízeň a trpělivost,

Váš Lukáš, zakladatel Bagind
Facebook Instagram Pinterest YouTube LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Lukáš z Bagind, muj@bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky