"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Až 50% slevy na cestovní zavazadla

Až 50% slevy
na cestovní zavazadla

Kabelky, kufry, tašky přes rameno, batohy, šikovné peněženky a další doplňky. Sezona výletů a dovolených se blíží a my se rozhodli, že vám uděláme radost. Koukněte proto na vybrané produkty, na kterých najdete slevu až -50 %. 

 

Naše tipy

Kabelka Bina M Misty Olive  

Středně velká kabelka Bina je dokonale všestranná a praktická. Její prostorná hlavní část poskytne dostatek místa všemu, co potřebujete mít u sebe během pracovního dne, výprav do nákupního centra nebo večerních společenských aktivit.

Vybírejte zde 

Batoh Porsche Design Urban Eco

Kolekce Porsche Design Urban Eco je ideální pro moderní každodenní život díky svému jedinečnému stylu, udržitelnosti, funkčnosti a flexibilitě. Batoh Porsche Design Urban Eco M1 se zajímavě řešeným horním plněním na první pohled zaujme technickým designem a funkčností. Vodoodpudivý polyester a potahovaná tkaniny odolná proti oděru spolu rafinovaně kontrastují a působí vzrušujícím a sportovním dojmem.

Vybírejte zde 

Peněženka PD X Secrid limitovaná edice hnědá

Kolekce elegantních kompaktních peněženek, které nabízí rychlý a snadný přístup ke kartám všeho druhu díky patentovanému systému značky Secrid. Kolekce je tak jedinečným spojením luxusního designu a moderní inovace. Vzhled zůstává věrný ikonickému originálu, logo Porsche Design povyšuje styl na hříšně vysokou úrpoveň.

Vybírejte zde 

Kabelka Riri Grand Rose 

Malá crossbody kabelka Riri vyniká elegantním moderním vzhledem a určitě ji ocení všechny oblíbenkyně minimalismu. Tato dámská taštička přes rameno je určena pro volný čas, je lehká a prostorná, a přitom nabízí spoustu prostoru díky spoustě přihrádek na zip, do kterých uložíte všechny každodenní nezbytnosti.

Vybírejte zde 

Kabelka Art Mini Moonlit Forest

Stylová kabelka Art Mini, která kombinuje praktičnost s hravou nápaditostí. Už se nemusíte přizpůsobovat své kabelce a jejím možnostem, tato kabelka se přizpůsobí vám. Pokud si vystačíte s pár nezbytnostmi a máte chuť podtrhnout svou eleganci, pomocí zipů kabelku zmenšíte a upravíte její tvar.

Vybírejte zde 

Kufr X-Travel Soft XL Trolley Ottanio

Velký stylový kufr z kolekce X-Travel doplňují precizní, ručně vyráběné, kožené prvky a detaily typické pro italskou značku Bric's. Elegantní kufr je vyroben z měkkého, lehkého a odolného recyklovaného nylonu. Hlavní prostor je vybaven zipem se dvěma jezdci. 

Vybírejte zde 

Taška Argus M Flaring Rust

Vše, co potřebujete na víkendový výlet nebo návštěvu fitka, sauny či bazénu snadno a s přehledem zabalíte do tašky Argus. Nabízí dostatek vnitřního prostoru a malé kapsy pro dokonalý přehled a organizaci. Pak ji jednoduše popadněte do ruky nebo přes rameno a můžete vyrazit za zážitky.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky