Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Uuu....uuuu.... jede vlak a veze fotky!

OnePage

Budík na 4:40

 

Je to tak. Takhle velkou motivaci jsem měl.
Takhle moc mne podobné fotky baví.  

 

Jmenuje se Jana a ozvala se nám na Instagramu, že prej by chtěla být na GWC triku a že se nestydí. Tak jsem se jí zeptal, jestli jí nevadí brzo vstávat a co dělá o víkendu. Že chci fotit na veřejnosti v centru města a bude lepší, když tam nebude moc lidí.

Byla s tím v pohodě a tak jsme se za pár dní potkali v 5 ráno pod koněm. Chtěl jsem fotit u Národního muzea, ale v tuhle hodinu muzeum nesvítilo a na Václaváku se motaly davy vožralejch vocasů z Duplexu. A to by nedělalo dobrotu. Tak jsme se posunuli na druhej spot - nad hlavní nádraží.

 

První půl hoďku jsem se trošku motal v kompozici a nevěděl, jak dostat do fotky to, co potřebuju - motiv Prahy a ženské tělo tak, aby to do sebe správně zapadalo.

Pak jsem se Jany zeptal, jestli jí nebude vadit sejít dolů, vzít si do uší AirPody a dělat, co jí budu říkat přes telefon. Ona na to kývla a najednou to tam začalo padat.

 

Hlavní nádraží vypadá z vrchu skvěle. Spousta rovnoběžných linií a jiných geometrických tvarů. Tohle je forografický ráj.

 

Fotím vlastně fotky architektury, jen tam vždy vsadím svůj podpis. 

Co vám budu nalhávat. Tahle trika fotím s jasným cílem zaujmout davy turistů, co se nám promenádujou denně před krámem. Nájem je tam tvrdej a zatím se nám nepovedlo překlopit to za 5 měsíců do zisku. Na tahle trika vsázím já.

 

Release téhle kolekce bude v září. Nevíme den, nevíme hodinu, ale bude to září. Sleduj sítě, čti newslettery, měj oči na stopkách a uši v pozoru. Dáme ti vědět.

 

Copyright © 2022 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o., Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky