Bagind

Bagind Až -50 % na novinky 🎨

Přidali jsme další střihy do barev Bery & Laté. Rozhodli jste o nich Vy! Předprodej běží do 30.4.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dobrodružství na celý život 
Zobrazit email v prohlížeči
Logo
Naši milí,

do pondělní půlnoci jste hlasovali, které z oblíbených doplňků chcete obarvit do vínové Bery a krémové Laté. Pět střihů s největším počtem hlasů teď pořídíte v předprodeji se slevou až 50 % oproti plánované prodejní ceně. Tak si je nenechte ujít.
PROHLÉDNOUT VŠE
Podmanivá vínová nebo elegantní béžová. Nové barvy, které jsme představily v února, si získaly srdce už stovek z Vás. Zařaďte se po jejich boku s novými kabelkami a peněženkami, které jste vybrali v našem hlasování Vy, naši zákazníci.
Moye Bery
Nejoblíbenější dámská kožená kabelka praktického střihu. Jednoduchá crossbody v jedinečném burgundy provedení. Nastavitelný popruh a kvalitní zavírání na zip.

Do 30.4. za 1 199 Kč
KOUPIT
Hanty Laté
Dámská kožená kabelka loveckého retro střihu, který si získává stále nové příznivkyně napříč generacemi. Zamilujte se i vy do nadčasové elegance a vyrazte společně do města či za kulturou.

Do 30.4. za 1 299 Kč
KOUPIT
Demi Bery
Dámská vínová peněženka z pravé kozí kůže se zavíráním na zip. Je mladší a menší sestrou oblíbené Donny.

Do 30.4. za 599 Kč
KOUPIT
Unikátní design Prémiové zpracování Udržitelná výroba
Facebook Instagram Pinterest YouTube LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Bagind, novinky@muj.bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky